13.9.07

CSI sny

V době, kdy jsem nejvíc propadala seriálu CSI a jeho spin-offům, se mi zdála hromada snů spojených právě s CSI. A hromadu jsem jich zmiňovala na svém starém blogu a určitě by byla škoda je zapomenout. Také jsem k 11. 9. můj tamější blog obnovila a zprovoznila, proto zveřejňuji i tento článek zde. Už jen proto, že to jde (je fakt pozoruhodné, že mi blogger umožní datovat článek deset let zpětně!). Proto zde vytahuji ty nejlepší, na kterých předvedu, jak mi ze seriálu přeskakovalo:

Jeden z nich, jenž lze pojmenovat Asistence při vlastní pitvě, začal tím, že jsem byla mrtvá. Někdo mě zabil a chtěl mé tělo zlikvidovat louhem. Byla tu ale jedna maličkost – mohla jsem mluvit a chodit. Na kriminálce z toho byli všichni samozřejmě na nervy. Vyšetřovali mou vraždu a pořád se snažili, z nějakého podivného důvodu, abych konečně byla mrtvá. Pokoušeli se mě tedy nějak nechat „zatuhnout“. Vlastně zmrazit. Takže jsem byla úplně modrá, ale stejně to nepomáhalo. Chodila jsem, mluvila jsem a zašla jsem si i na vlastní pitvu.

Pitval mě tehdy doktor Robbins a musím říct, že během jeho práce jsme si užili fajn pokec. Byl to milý, příjemný starý pán s velmi obsáhlými znalostmi. Nikdo jiný nás navíc nerušil, protože na to prý neměli nervy. Ale když vzal skalpel a zařízl se mi do těla… bylo to velmi zvláštní. Vůbec to nebolelo, necítila jsem to, pozorovala jsem ho… zvláštní. Ve finále mi pak ukázal moje hezký parte a já se odešla nechat pohřbít.

Další sen by se zase dal nazvat Vyšetřování smutné vraždy. To jsem už alespoň nebyla sama sebou ani oživlou mrtvolou, nýbrž Sarou Sidle, a sólo jsem řešila vraždu. Konkrétně takovou, že se konala soukromá akce pro zvané – pro movité pány a jejich společnost, což v tomto případě byli chlapi, jež si mohli dovolit účast na tomto večírku, a pár prostitutek. A jedna z nich se našla mrtvá.

Já jako Sara jsem její smrt vyšetřovala, a hrozně mě štvalo, že mi všechny vyslýchané prostitutky tykaly. Ovšem také mě zaujalo, že podle nich k nim ta mrtvá nepatřila. Zjistila jsem nakonec, že před někým utíkala a rozhodla se schovat na onom večírku. Dělala, že tam patří, že je také společnicí, a vetřela se dál. Nevím tedy, kdo ji zabil, ale rozhodně už vím, že po směně jsem jako Sara jela s Grissomem do baru.

Další sen se zase dá nazvat Nová šéfová. To jsem totiž takhle nastoupila místo Grissoma na post šéfa směny CSI. Z nějakého důvodu jsem ale totálně při práci ignorovala Saru, ač netuším, zda jsem měla důvod proti ní něco mít. Nick Stokes mi taky několikrát řekl, že jim hrozně připomínám bývalého šéfa a že se chovám jako on, takže jsem to neměla zrovna jednoduché. Ale mně opravdu přišlo, že totálně přehlíží zcela evidentní stopy a zasekávají se při vyšetřování.

Předposlední sen, jaký zmíním, se pak už odehrával v CSI: NY a i tam jsem pracovala jako detektiv a spolu s Macem Taylorem jela vyšetřovat vraždu. S námi, ale v jiném autě, jely Stella Bonasera a má policejní kolegyně a vybouraly se na mostě. Tedy promáčkly světlo kvůli totálně šílenému kousku s volantem, Stella pak strašně nadávala na řidičské umění oné kolegyně a já s Macem jsme zadržovali výbuch smíchu.

Zároveň se mě ale zcela nesměšně a zcela vážně pokoušel sbalit Don Flack, jehož jsem taky nesměšně a vážně ignorovala. Asi kvůli té nádherné kožené bundě, již bych v realitě brala všemi deseti.

A poslední sen už byl poměrně drsný. V něm jsem, opět v New Yorku, řešila něco s policií a Emm (herečkou Jessicy Angell) mě vezla domů. Neustále mi něco vykládala o Eddiem (herci Dona Flacka), ale jak se ukázalo, neměla jsem se nechat opíjet rohlíkem, respektive těmito historkami. Protože posléze jsem našla její fotky… hm… ne, to už nebyly akty, ale normální porno, na kterých byla, a to pozor, s Jorjou Fox (herečkou Sary Sidle).


Žádné komentáře:

Okomentovat