19.1.12

Feministky.com

Tak jsem se po zhruba dvou letech občasných návštěv tohoto recesistického serveru zaregistrovala, tak jsem zvědavá, jak na mě budou "feministky" reagovat. Zatím jsem se dočkala jen označení čertova služka od Bohumilky (nick vydávající se za tu starou paní, která se kdysi proslavila scénou v Poště pro tebe), dobrý, ne? Doufám, že dojdu dál.

Určitě už jste o tomto serveru slyšeli. Jaké úchylnosti tam rádobyfeministky píší, jaké středověké názory prosazují a jak se vehementně snaží dostat muže do podřadných pozic, nebo je rovnou vykastrovat a vybít.

Nejde to snad ani pořádně popsat, pro pochopení si musíte pročíst pár článků. Nejlépe články o masturbaci, řízení, za zmínku stojí i článek o počítačích a zvířátkách. Rozhodně je to ale návykové, jakmile se tam jednou zasměju, musím tam chodit pro pravidelnou dávku humoru pořád. Jen by mě zajímalo, kde berou autoři k takovým kravinám inspiraci. Už si dokonce stvořili několik imaginárních škol, imaginární jazyk, spoustu imaginárních vědeckých metod a přístrojů, které nikdy nemohou fungovat, a vlastního boha, tedy božini. A samozřejmě vytrvale útočí a uráží všechny, kteří jim tam napíší nesouhlasný komentář.

"Tahounem" je "feministka" označující sama sebe jako Julie (s tím, že si neprávem přidala tituly JUDr. a Bc.) s fotografií britské herečky Julie Walters (známé například rolí Molly Weasley) v profilu. Dál tam můžeme najít různé ohyzdné exempláře fotek posbíraných někde na netu jako je Libuše nebo Milena a komolících češtinu, jako je ta cikánka, jejíž jméno si nepamatuji. Paradoxem je, že některé femky tam urážejí diskutující za gramatické chyby, ale některé píší hůř než prase po lobotomii mozku.

Nic to ale nemění na tom, že některé články jsou vážně perly a že dostat se do hádky s některou z femek je skvělá zábava pro nudné dlouhé večery. Bohužel nikdy nevíte, kdy diskuzi utne tím, že jste muž či služka a nehodlá se s vámi dál bavit, aby se mohla přihlásit na jiný nick a reagovat na něco jiného.

Tedy ona - slyšela jsem už kolikrát, že to provozuje parta kluků. I když kluků nebo holek, to je celkem jedno. Bavit se tam chodím ráda. Některé příspěvky jsou ubohé, ale některé vážně stojí za to a člověk se jim směje i po několikátém čtení.

Bohužel, ještě se najdou lidé, kteří si myslí, že je to myšleno vážně a také tak vypadají jejich reakce. Neberte to vážně, na některých článcích je jasně vidět, že takhle vypatlaný nemůže být nikdo a nikdo by nenapsal to, co tam stojí. I kdyby měl sebepuritánštější názory. Například u těch počítačů.



Žádné komentáře:

Okomentovat