2.2.13

The Sims: Momentky ze hry 8: Haleovi

Rozhodla jsem se udělat z osamělého vlkodlaka Dereka Halea právoplatnou rodinu. Koukáte na Teen Wolf? Já zatím ani ne, ale i tak z toho vychází.
Derek tady není sám, žije se svým snoubencem Stilesem a budou sem snad pravidelně přicházet další a další screeny. Nutno navíc podotknout, že Stiles je víla, takže žije déle než vlkodlak a hlavně má úplně jiné zvyky a "strukturu". Přesto jsou ale úžasní, Stiles roztomile dolézá, pořád by se s Derekem mazlil, touží si ho vzít a dělá jednu hovadinu za druhou. Nejlepší je, když přijde úplněk, Derek se změní, Stiles k němu bez mé intervence přijde, vlepí mu šílenou facku a pak ho šíleně obejme.

Jejich soužití má však mnoho jiných zajímavých chvilek. (Krom toho, že Derek má zahradu, v níž se snaží vypěstovat dokonalé rostliny.)

Třeba rád drbe na bříšku.

A s upíry nevychází!
"Já to jako fakt neudělal, strážníku."
"To je jedno, ale třpytíš se!"

Běhá zásadně po čtyřech.

Za úplňku se samozřejmě mění.

Občas ho navíc Stiles provokuje. Jako víla se umí změnit do takového létajícího chumlu energie a blbne. I když si nejsem jistá, jestli právě nevletěl tam, kam neměl."

Společná snídaně taky bývá zážitek.
"Chováš se jako yetti."

"A vadí ti to snad?!"

Naštěstí mají Kostislavu, jejich osobní soukromá služka, která uklízí a většinu času hrabe listí na jejich obrovské zahradě.

Když přišel podzim, Derek zatoužil udělat alespoň malou výzdobu. Zvlášť když Stiles zmizel koledovat.

A pak nastoupila zima. Stiles se ihned vrhl na stavění sněhuláků.

Vlkodlak Derek raději na iglů. Aby měl kam před ním utéct.

A Stiles musí dělat opičky pořád.



Žádné komentáře:

Okomentovat