31.12.15

The Sims: Momentky ze hry 22

Na Silvestra další díl mých screenů ze Simíků, jako vždy s nějakým zajímavým příběhem v pozadí. Tentokrát půjde o dvě rodinky a jednu momentku ze začínající hry, ale jako minule, stále si nepamatuji jméno čarodějky z Moonlight Falls, takže zůstanu u ne-Voldemortky. Nemůžu totiž hru zapnout, abych se podívala, jelikož by se začal přehřívat notebook. A u něj nemůžu zapnout chlazení, jelikož má větrák urvané dvě lopatky a celá podložka se třese tak, že nejen sotva něco přečtu na monitoru, ale můžu si díky ní vyrobit i masážní postel. Už je taky objednaná nová, ale ta, jelikož dneska nic, patrně dorazí až v pondělí.

U druhé rodinky si pak jméno pamatuju, jde o starou známou "džinku" zpěvačku Leu Genie s pseudonymem Genie Us a třetí momentka obsahuje nastávající paní Matarys, která má tak blbé příjmení proto, že před hraním jsem upravovala článek o Targaryenech a vyskytli se tam princové Valarr a Matarys. A hádáte správně, její snoubenec se jmenuje Valar.

Siminka Lea Genie se seznámila s jedním manažerem, v jehož podniku často vystupovala. Slovo dalo slovo, bulvár přidal svolení a slavný pár se rozhodl pro svatbu. Ale ještě předtím Lea pořádala rozlučku se svobodou, na kterou někdo zavolal dva... profesionální... baviče. A reakce byly rozporuplné. (Vážně se najednou objevili sami od sebe a já netušila, že se to v té hře děje!)
"Ti museli stát ale balík!"
"Ten tmavej, ten má sexy zadek, jen si šáhnout..."
"Tshe, já bych to uměl líp!"

A protože to byli opravdu profesionálové, nezalekli se ničeho. Ani vilné vlkodlačice nebo opět rozporuplných reakcí. Někteří simíci se div neroztékali náhlým záchvatem romantiky, někteří dostávali do oka tik...

...a někteří neunesli, když začala dvojice kroutit boky.
"Se z nich asi pobleju..."

A pak konečně nastal den, na který Lea tak dlouho čekala. Vytvořila jsem pro něj speciální svatební park a Lea sezvala spoustu hostů. Ale, jak některým došlo, patrně zapomněla na ženicha.
'Nedej na sobě nic znát, prostě stůj, čekej a koukej na tu růži, prostě stůj a čekej, on určitě dorazí... nezačni brečet, nezačni brečet!'

Nakonec však ženich dorazil a k sňatku došlo. A spokojená dvojice vyrazila o líbánkách na jarní festival, na který, jestli si pamatuje, naposledy Lea dorazila nahá. Takže by si vlastně neměla tak stěžovat. Svůj k svému.
"To je Blesk? Jenom si přijeďte vyfotit, co za exhibiconistu jsem si vzala!"

U kouzelnice ne-Voldemortky zatím probíhal život úplně jinak. Zatímco Lea Genie užívá života a vystupuje v klubech, čarodějka pilně trénuje ve svém čarodějnickém sklepení plném lektvarů, žab v akváriích a jiných... supermoderních prvků jako bubliny na zdi.
"Oko norka, harfy šum, proměň vodu v dobrý rum!"

Výsledky však bývají sporné. A znatelné. A reverzní zaklínadla ne vždy fungují.
"Oko norka v záchodu, proměň mi rum na vodu... notak!"

Není proto divu, že je často naštvaná a výbušná. Třeba musela úplně přestat chodit běhat, protože jen stačilo narazit na přeměněnou vlkodlačici s pokrouceným obličejem a hned měla za to, že jde o provokaci.
"Já ti ukážu, takhle mě napodobovat!"

Sport proto provozuje už jen výhradně na svém pozemku, a to velice originálním způsobem.

Dceru při tom nechává bez dozoru, ať si hraje třeba v kuchyni. Ostatně co by se jí tam mohlo stát? Jen si nevinně nacvičuje mocenské proslovy, které zaslechla na staré zaprášené desce s takovou hezkou orlicí na obalu!
"Sowie man nur vorsichtig in eine solche Geschwulst hineinschnitt, fand man, ..."

"...wie die Made im faulenden Leibe, oft ganz geblendet vom plötzlichen Lichte!"

A zatímco se obě takto po svém baví, v jejich garáži se odehrává úplně jiný příběh. Poté, co jsem si na buzzfeedu přečetla článek o tom, co hráči kdy udělali svým simíkům nejdrastičtějšího, přepadla mě náhlá touha hrát o něco ďábelštěji a rozšířit hřbitov. Postavila jsem proto krásnou garáž, přiměla pár lidí, aby se nastěhovali do domu k ne-Voldemortce, sezvala je pak do oné garáže, odstranila dveře a ne-Voldemortka, před očima co všechno po nich zdědí, pronesla jedno "nevinné" Incendio.

Ovšem ani jedna z nás nepočítala, že smrťák vezme vše do svých rukou a vymění kosu za hasičák!

"Co budeme dělat? Co budeme dělat?! Zase hoří!"
"Já mám nápad! Skočíš do plamenů, přijde Smrťák s hasičákem a zachrání mě!"
...a pak že jsou blonďáci hloupí.

No a ve finále, abychom se trochu odreagovali od naprosto voldemortovských hrůz ne-Voldemortky, malé nahlédnutí do snobského městečka, v němž žijí neméně snobští Matarysovi. Kulečník v soukromém klubu jen pro nejvybranější společnost. S multifunkčním gaučem pro vítěze.
"Tohle bude obtížný šťouch. To možná nedám..."
"A pak si šťouchnu já."


Žádné komentáře:

Okomentovat