6.1.11

Macu, co jsem ti provedla?

Vážně netuším, co jsem v dnešním snu provedla. Byla jsem v nějakém baru s několika holkama. (Mám takový dojem, že jsem mezi nimi zahlédla pár tváří z veřejky, neboli veřejné správy, kterou zatím studuji). Všechno bylo v pohodě, kecaly jsme, trochu pily.

Ale najednou to všude bylo pozamykané a my nemohly ven. Vypadalo to tam asi jako v druhém kole DOOM II, včetně těch náhlých, hloupě rozestavěných zdí, černé podlahy, černého stropu, černých chodeb, do kterých téměř není vidět, což znám velmi důvěrně, takže jsem zkoušela všechny možné trasy, jaké si pamatuji, ale všechno neprůchodné.

Nakonec jsme se ale protahováním kolem různých zděných bloků probojovaly na parkoviště a já okamžitě volala otci, aby mě teda odvezl domů, protože jsem měla odvoz slíbený. Sice nechápu, proč jsem nemohla použít MHD, když se to celé odehrávalo v Plzni, ale možná vliv situace doteď, kdy u nás cestování v noci můžou zajistit maximálně auta nebo taxíky.

No a Mac přijel, čapnul mě za ruku, táhnul do auta, celou dobu se tvářil šíleně naštvaně, nepromluvil, pak jsme zastavili u nějaké benzinky, já si šla dát vodu, on mi vynadal a za dalšího mlčení mě odvezl domů. A já vůbec nevím, co jsem provedla!

Že by to souviselo s plánem pokusit se pokračovat v After? Se mu ten nápad asi nelíbí... No já sama nevím, jestli bych to měla dělat.




Žádné komentáře:

Okomentovat