10.1.12

Rodinné wallpapery The Sims

První z nich by se mohl jmenovat také Dětičky jsou radost. V simících totiž určitě, když jich uděláte tolik, abyste hru dál v pohodě zvládali. A v rodině Speedle Delko zvlášť. Proto jsem udělala takovou minikoláž jako vzpomínku na ty příšerky, bez kterých by už rodiče nemohli žít. Tedy malé Amandy a Tima Juniora. A to od jejich kojeneckého věku až po školní. Celé jsem se to navíc rozhodla ladit do trochu zašlé atmosféry, aby bylo znát, že jsou to často prohlížené a už staré fotky rodinného alba.

Druhý wallpaper je jednoznačně Tímto prstenem tě žádám, abys byla mou. Sice je ten nápis v angličtině, ale to proto, že simíci taky nemluví česky a česky se mi ta říkanka z Mrtvé nevěsty tak nelíbí. Tedy spíš slib než říkanka.
Jinak on je režisér, ona herečka, oba jsou uznávané celebrity, a tak se rozhodli trochu rozvířit rybníček v Bridge Portu a zasnoubit se.

A třetí nemá jméno, tak ho můžu pojmenovat podle písničky, která hrála nejčastěji při pořizování těchto screenů z tanečního klubu, tedy Dance in Wonderland. Akorát jsem si až pozdě všimla, že u screenu úplně vlevo mi prosvítání vrstev nechtěně způsobilo, že to vypadá, jako by siminka měla průsvitné šaty a byly jí vidět kalhotky.

Pro plnou velikost otevřete v novém okně.



Žádné komentáře:

Okomentovat