15.1.12

Život zvyšuje riziko smrti o 100 %!

Poslední vědecké studie předních odborníků z Atlanty, Washingtonu, Brazílie, Mongolska a Srí Lanky dokázaly, že okamžikem početí zvyšuje člověk riziko smrti o 99% a okamžikem narození dokonce až o 100%. Tuto znepokojivou zprávu zatím nevypouští do široké veřejnosti, aby předešli panice, dokud své výsledky důkladně neprověří a neprokonzultují s odborníky z Číny a Mexika, kteří započali podobný výzkum.

Asi tak se mi chce se smíchem reagovat na další článek, který píše o tom, jak něco zvyšuje riziko rakoviny.
Jo, v jídle máme pořád víc chemie, na druhou stranu taky jsme na pořád víc chemie víc a víc zvyklí. A kdybychom se měli striktně řídit výsledky mnohdy zbytečných výzkumů, jsme o hladu, nebo nevím, co děláme.

Uzeniny zvyšují riziko rakoviny.
Alkohol zvyšuje riziko rakoviny.
Umělý estrogen zvyšuje riziko rakoviny.
Výška zvyšuje riziko rakoviny.
Hormonální antikoncepce zvyšuje riziko rakoviny.
Přestat pít zvyšuje riziko rakoviny.
Paracetamol zvyšuje riziko rakoviny.
Orální sex zvyšuje riziko rakoviny.
Sladké nápoje zvyšují riziko rakoviny.
Snídaně z pánve zvyšuje riziko rakoviny.
Grilovaní zvyšuje riziko rakoviny.
Nošení kožené obuvi zvyšuje riziko rakoviny.
Mammografický rentgenový snímek zvyšuje riziko rakoviny.
Přesolené potraviny zvyšují riziko rakoviny.
Voda z vodovodu zvyšuje riziko rakoviny.
Léky na srdce zvyšují riziko rakoviny.
Strava s vysokým obsahem mléka zvyšuje riziko rakoviny.
Multivitamíny po padesátce zvyšují riziko rakoviny.
Nízký cholesterol zvyšuje riziko rakoviny.
Rakovina zvyšuje riziko rakoviny.

To všechno (až na poslední samozřejmě) jsou namátkou vybrané nadpisy, které mi vyjely po zadání "zvyšuje riziko rakoviny" do googlu. A je jen otázkou času, kdy zase bude některá z těchto věcí zdraví prospěšná, neutrální a potom zase škodlivá. Podle toho, kdo koho zaplatí. Vizte víno a pivo, každou chvíli je tu článek upravující verzi pro a pak upravující verzi proti.

Nicméněm podle všech podobných výsledků už mi minimálně na 90 % hrozí několik druhů rakoviny, několik zhoubných nádorů a nemocemi jsem prolezlá od hlavy k patě. Nebylo by konečně jednodušší říct, že všechno zvyšuje riziko rakoviny (a dalších nemocí), a místo toho, aby se pořád přezkoumávalo přezkoumané, aby se na veřejnost stejně dostaly výsledky, jaké jsou zrovna žádoucí, se našel způsob, jak to léčit?

Tohle všechno mi přijde zbytečné. Samozřejmě, čím více je škodlivých látek, tím více se na ně organismus přizpůsobuje a vždycky bude někdo slabší, kdo to "schytá". Mně osobně je úplně jedno, co údajně co způsobuje, ale při současné situaci je člověk rád, že si může zalevno nakoupit aspoň něco a ještě mě nezabila ani slanina, ani grilování, ani voda (i když mi jednou zaskočila, mrcha vražedná), ani nic ze všeho nezdravého, co jím (když nepočítáte zákeřný pokus párku, který se mě pokusil udusit). Něco už je samozřejmě přehnané, ale pokud má být všechno dostupné všude, nějaké konzervanty a nějaká chemie tam zkrátka být musí. A pokud by nebyla, tak bychom na to neměli. A když bychom na to neměli, tak by ti, kteří to nabízí zkrachovali. A když by zkrachovali, Aničko a Pavlíčku, no tak bychom neměli práci a šli bychom se pást. A teď uvidíte, děti, jak se do mě pustí aktivisti a zastánci bio blio, kteří jsou mi důležití stejně, jako kdysi ti páni doktoři, jež tvrdili, že tabák je zdravý, protože si to zaplatila tabáková společnost.

Vždyť když se to tak vezme, lidi jsou "vadní". Vadní jsou v tom, že umírají, a umírat na něco musí. Maminka a tatínek jim kdysi dali dispozici ke smrti, tak jakáž pakáž.

"Zebo je pětiletý Nigerijec, který má jen jednu nohu, jednu ruku a jedno oko. Každý den musí jezdit pro vodu k deset kilometrů vzdálené studni na starém bicyklu, který má křivá kola, nefunkční brzdy a jen jeden pedál. Pokud přispějete 50 Kč, zašleme vám video. Je to neskutečná prdel."



Žádné komentáře:

Okomentovat