14.3.12

Zajímavé přednášky

Rozhodla jsem se, že vám trochu zprostředkuji předměty, které mě ve škole baví nejvíc, a zároveň si sama pro sebe vytvořím zálohu pro případ, že bych přišla o data v počítači. A to tak, že sem budu nahrávat jednotlivé dokumenty s přednáškami. Tedy ne sem, na server, který to umožňuje, sem dám vždy článek s odkazem na ten dokument a krátké info, o čem pojednává. Kdo bude chtít, může si je klidně stahovat.

Jsou to samozřejmě jen mé výpisky, takže může něco chybět, něco být nesrozumitelné, ale přesto doufám, že někoho třeba zaujmou nebo mu pomůžou, když se bude připravovat na zkoušky z podobných předmětů.

A upozornění - všechno jsou to předměty soustředěné na soudní praxi, tedy pro budoucí právníky, soudce, advokáty, proto tam nenajdete moc klinických záležitostí, a protože jsou to jen přednášky, nebudu je upravovat, pokud se v budoucnosti něco v tomto předmětu změní. .

doc. Miňhová

doc. Prunner

doc. Prunner

doc. Miňhová

JUDr. Vavera

doc. Kocurová

doc. Prunner

doc. MUDr. Kvapilová

JUDr. Stočesová

JUDr. Knoll

A rozhodně sem nebudu dávat předměty jako nějaké-právo (rodinné, občanské, obchodní...), i když mě něco z toho velmi baví, protože tyto oblasti se mění rychle a za rok to může být úplně neaktuální. A nerada bych vás mátla.

Žádné komentáře:

Okomentovat