10.4.16

The Sims: Momentky ze hry 25

Po nějaké době, zhruba podle toho, jak jsem plánovala každoměsíční článek, jsou tu další momentky z The Sims 3. A zatímco minule se hlavní postavy trošku zbláznily a šlo o simíky velice... svérázné, dnes je to sada rovnou simíků úchylných nebo alespoň notně oslizlých. Jen si nejsem jistá, kde se tam pořád berou, a zda náhodou hra opravdu není optimalizovaná podle hráče až moc. No posuďte sami.

Zpěvačka Lea Genie byla nucena pro postup ve své kariéře předstoupit před odborného sudího. A ten byl asi.. zřejmě spokojený.
"Úctyhodný otvor, jen co je pravda, velmi využitelné..."

Asi na rozdíl od novomanžela, když si pro něj... ehm... nevěsta za zenitem musela skočit do místního baru, kde se s úspěchem opíjel.
"Tak slyšíš mě? Půjdeš už konečně?"

"Hele šéfe, pomozte mi ho odtáhnout domů. Nebo za něj můžete klidně zaskočit," mrk mrk.

"Jděte si radši objednat další stehýnka do KFC a nevzbuzujte tu veřejné pohoršení, jo?"
"Pohoršení? Já?! No počkej, já tě zažaluju, ty sprosťáku!"

"Tshe, jeho zažaluju a s druhým se rozvedu!"
"A na to se napijem..."

V domácnosti Toma Bombadila taky došlo k nepříjemnosti, porouchal se odpad. A příležitost využil takový "strýček" v přestorejní za instalatéra s kladivem proklatě nízko!

Není proto asi divu, že se nakonec Bombadilovi okamžitě rozhodli, a jakmile Rose a Frodo povyrostli do školního věku, poslal je Tom na internát. Nebo do Mordoru, to nespecifikoval. Což mělo i vedlejší účel, ihned si mohl zase začít užívat s manželkou, kterou do té doby zanedbával kvůli ohromné zahradě. Jenže myslíte, že jim tím problémy skončily? Že strýček instalatér vzal do zaječích i se svým kladivem a oni mohli konečně spokojeně užívat života?
To by náhle senilní mimozemšťanky nesměly projevit zájem o rozmnožovací zvyky pozemšťanů. Ještě, že se dosud nenaučily překonat překážku v podobě posuvných dveří.

Jenže pak jednou Tom dostal onen osudný nápad s party u bazénu a překážu posuvných dveří vyřešil vlkodlak bez pozvánky, zato s přesvědčením, že je velmi podezřelé, že Tom nepozval jeho, ale jeho manželku (dámu v červených plavkách).

"Tak se na to podívej. Vážně sis myslel, že by existoval ještě někdo kromě tebe, kdo by mohl chtít toho chlupatého raťafáka ve vířivce? Stálo ti to za to, rozflákat ty dveře za deset tisíc?"

Nakonec se proto rozhodli vsadit na jistotu a využít ke svým snad konečně nerušeným radovánkám nenápadný vílí domek. A že se do toho opřeli. Až nadskakoval. Mysleli si totiž, že teď jsou v bezpečí a soukromí.

Chyba úsudku!
"Takže si k tomu pouští Rammsteiny, ano, ano, to budou lidi sdílet jako šílení..."

"A tohle musím vyfotit, jinak mi nikdo neuvěří, že je taková poloha vůbec možná."

Manželka Toma Bombadila proto nakonec ztratila nervy a na veškeré manželské užívání si zanevřela. Nikdo se jí asi nediví a stejně tak se nikdo nediví, že potřebovala najít aktivitu, pomocí níž ze sebe vybije přebytečnou energii. Ovšem k její smůle si vybrala skákání panáka a takto dopadl její první pokus.
"Kruci, já spadnu!"

Druhý pokus.
"Zase jsem na to šlápla..."

Třetí pokus.
"Já to nikdy nedoskočím!"

A čtvrtý pokus.
Pani, nechci radit, ale možná byste neměla hopsat v podpatkách.


Žádné komentáře:

Okomentovat