14.12.18

Avatary Jim a Ryan

Zjistila jsem, že jsem si zdaleka nezálohovala všechny mé výtvory z dlouhých let působení na blog.cz. Především drobné hlouposti, jako jsou níže uvedené avatary ze seriálů CSI. Naštěstí se mi ale podařilo pár z nich zachránit při průzkumu google archivu, a protože už nevím, ze kdy jsou, jen tuším, že jde o rok 2012, dávám je sem k nynějšímu datu. 

Ostatně, stejně tu nic nového už dlouho nepřibylo, a to ne, že by vůbec nebylo co. Pár zajímavých přečtených knih, nějaký ten film a dalo by se i vylít všechno zoufalé kroucení hlavou nad způsoby mnoha lidí či zážitky z práce a z nenáviděných cest do Prahy. Protože chcete-li začít nějaké město naprosto nenávidět, a to třeba ne úplně odůvodněně, jezděte tam v době, ve které jste už nikdy v životě nechtěli vstávat, proto jste taky studovali, a to obor, kde nehrozí směny, a končete tam tak, abyste to na vlak nebo autobus měli plus mínus na doraz. Teda spíš mínus. Sice už mě to čeká jen dvakrát, ale řekne-li někdo Praha, reaguju, že si tu díru může klidně celou sbalit a odnést třeba na Mars. Hned vedle Prdkovic. 

Jenže se mi nic moc tvořit zrovna nechce, spíš už se jen těším, až bude pátek jako dneska, ale příští tejden, akorát, že to zase dostanu nějaký knížky, takže zase nebudu mít touhu psát, jenom číst, jak ten první policajt ze dvou, a tak alespoň tyhle staré obrázky. Prozatím.







1 komentář: